2013-07-19 11:32:03
Φωτογραφία για Πανχαϊκή: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την αδειοδότηση - Tρέχει να προλάβει ο Κούγιας και καταθέτει εγγυητική
Τρέχει να προλάβει η Παναχαϊκή για το φάκελο αδειοδότησής της. Η ΠΑΕ αποκάλυψε έγγραφο που έχει λάβει από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και με το οποίο πρέπει να καταθέσει μέχρι σημερα Παρασκευή 19 Ιουλίου επίσημο έγγραφο για την έδρα που θα δηλώσει στη νέα σεζόν. Όμως για να πάρει η ΠΑΕ το έγγραφο, πρέπει να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας την προσεχή Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Σημερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας θα εκδώσει στην τράπεζα PRO BANK στην Αθήνα εγγυητική 35.000 ευρώ υπέρ του Δήμου Πατρέων και ακολούθως θα επιδιώξει να πάρει από τον Δήμο προσωρινό παραχωρητήριο για να το προσκομίσει στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν πάρει αδειοδότηση έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν υπάρχει παραχωρητήριο από κανένα γήπεδο της Αθήνας αλλά ούτε και της Ναυπάκτου ώστε να δηλώσει έδρα σημερα και να την αντικαταστήσει μόλις πάρει το παραχωρητήριο του Δήμου Πατρέων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ