2013-07-20 01:09:05
Φωτογραφία για Styling tips για φυσικά σγουρά μαλλιά
Για ομοιόμορφες μπούκλες και stylish χτενίσματα.

Το καλοκαίρι προστάζει φυσικά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, ειδικά αυτοί οι κυματισμοί που δημιουργεί το νερό της θάλασσας είναι απλά υπέροχοι. Οι γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά είναι τυχερές γιατί δεν χρειάζεται να αφιερώσουν πολύ χρόνο και κόπο. Τι γίνεται όμως όταν τα φυσικά σγουρά μαλλιά φριζάρουν και μπερδεύονται;

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:

1. Τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε εξαρτώνται από τον τύπο της μπούκλας. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και κυματιστά τότε επιλέξτε μους μαλλιών με απαλή υφή ή serum. Αντίθετα αν τα μαλλιά σας χοντρά με έντονες μπούκλες τότε επιλέξτε πιο βαριά και κρεμώδη προϊόντα για να δαμάσουν τις μπούκλες, όπως κεριά μαλλιών και κρέμες.

2. Απλώστε το προϊόν που επιλέξατε σε νωπά μαλλιά, προσέξτε ούτε υγρά – ούτε στεγνά. Τα νωπά μαλλιά δεν φριζάρουν, οπότε αυτή είναι η κατάσταση στην οποία πρέπει να διατηρηθούν.


3. Αν έχετε πολλά μαλλιά τότε σκύψτε με το κεφάλι κάτω, απλώστε το προϊόν στα μαλλιά που πιάνετε, στη συνέχεια σηκώστε το κεφάλι και απλώστε το προϊόν και στα υπόλοιπα μαλλιά. Έτσι δεν θα σας ξεφύγει κανένα σημείο.

4. Χτενίστε τα μαλλιά σας όταν είναι νωπά και οι τρίχες πιο ανθεκτικές. Χρησιμοποιήστε μια χτένα με χοντρά δόντια ώστε να διαχωρίσετε ομοιόμορφα τις τούφες και το ίδιο ομοιόμορφες να γίνουν και οι μπούκλες.

5. Τα μήκη που ταιριάζουν στα φυσικά σγουρά μαλλιά είναι τα μακριά και με διάφορα επίπεδα. Το μάκρος των μαλλιών βοηθάει στον έλεγχο της μπούκλας και τα διάφορα επίπεδα δημιουργούν ένα όμορφο styling. Αντίθετα τα μαλλιά θα είναι απλά ογκώδη.

6. Η φράντζες δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα στα φυσικά σγουρά μαλλιά, όπως τις εννοούμε συνήθως. Όμως, αν επιθυμείτε να έχετε φράντζα τότε οι τούφες πρέπει να έχουν μήκος γιατί όπως ξέρετε οι μπούκλες μαζεύουν και μειώνουν μήκος. Επίσης, η φράντζα που θα επιλέξετε να κάνετε πρέπει να είναι κατάλληλη για το σχήμα του προσώπου σας, ώστε να το κολακεύει.

7. Η έντονη υγρασία είναι μια πρόκληση. Για να διατηρηθούν οι μπούκλες ομοιόμορφες και να μη φριζάρουν τα μαλλιά, απομακρύνετε τις τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο. Πιάστε τα μισά μαλλιά πίσω ή στριφογυρίστε τις μπροστινές τούφες προς τα πίσω με τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν κάτω. Εναλλακτικά μαζέψτε τα σε αλογοουρά ή κάντε μια πλεξούδα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε διάφορα stylish αξεσουάρ για ένα όμορφο αποτέλεσμα.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ