2013-07-20 00:56:04
Φωτογραφία για Επεκτείνεται το αεροδρόμιο της Σκιάθου
Συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων από το Τμήμα Μελετών του Προγράμματος της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Ν. Ελλάδας για το... έργο «επέκταση δαπέδου στάθμευσης αεροσκαφών και νέου συνδετήριου τροχοδρόμου στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου» και του Δημάρχου Σκιάθου πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Γραφείο του Νικολάου Πλωμαρίτη.

Οι επιβλέποντες από το Τμήμα Μελετών του Προγράμματος της ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Ν. Ελλάδας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για το χρονοδιάγραμμα του συγκεκριμένου έργου και έγινε μια διαλογική συζήτηση για την αποφυγή και αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων, που άπτονται της κατασκευής του.

Στη συνέχεια προσήρθε ο ανάδοχος του έργου με τους συνεργάτες του και έγινε η πρώτη γνωριμία μεταξύ όλων και συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν στην υλοποίησή του.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου τόνισε, ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες (εκσκαφές) του έργου και λόγω της τουριστικής περιόδου θα είναι όσο το δυνατόν πιο ήπιες, και εύχεται να τελειώσει σύντομα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (εντός δύο χρόνων) βοηθώντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ