2013-07-20 01:30:15
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ
Γοητευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κολοβός, αποκαλύπτοντας πως έχει... αγωνία για το θέμα της μεταγραφής του.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου που φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» στους ερυθρόλευκους, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» για το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων προς το πρόσωπό του, την αγαπημένη του θέση, αλλά και το αν γνωρίζει σε ποιο σημείο είναι η υπόθεση της μεταγραφής του Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων: «Είναι πολύ ωραίο να ακούγεται το όνομά σου για τρεις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει όμως να είσαι συγκεντρωμένος και να μην το παίρνεις πάνω σου. Πάντως είναι σημαντικό για κάθε παίκτη, τις εμφανίσεις του να τις βλέπουν κάποιοι πιο μεγάλοι σύλλογοι».

Για το αν είναι δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος στην προετοιμασία που κάνει με τον Πανιώνιο: «Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς, αλλά αφού είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να το πολεμάμε. Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει αν τα πολεμάμε».


Για το αν έχει αγωνία: «Ναι, έχω αγωνία, αλλά είναι πολύ λογικό».

Για το αν περίμενε, πριν από 3,5 χρόνια όταν ήταν στον Ωροπό, ότι θα φτάσει σε ένα σημείο να τον θέλει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ: «Όχι, έκανα βόλτες με ένα φίλο μου που κάνουμε παρέα, βλέπαμε την Α' Εθνική στην τηλεόραση και του έλεγα `δε γίνεται να παίξω εγώ εκεί', δεν το πίστευα, όχι».

Για το αν θα στενοχωρηθεί αν τελικά μείνει στον Πανιώνιο: «Δε θα με στενοχωρήσει, ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα, με έχει αναδείξει, θα μένω στην ομάδα που αγαπώ».

Για τη σύγκριση των δύο προπονητών, Παντελή και Παναγόπουλου: «Και ο κ. Παντελής είναι καλός και ο κ. Παναγόπουλος, Πιστεύω ότι θα βγει η δουλειά του κ. Παντελή στο γήπεδο».

Για το αν προτιμά να παίζει ως 10άρι πίσω από τον επιθετικό ή στα άκρα: «Εγώ μπορώ να παίξω και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα μου. Προτιμώ πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά έχω παίξει πολύ από τα άκρα. Πέρυσι εκεί έπαιξα σχεδόν όλα τα ματς».

Για το αν γνωρίζει σε ποιο σημείο είναι η υπόθεση της μεταγραφής του: «Εγώ αυτή τη στιγμή το έχω αφήσει στην ομάδα, τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα και μετά βλέπουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ