2013-07-20 07:02:02
Φωτογραφία για H πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές και καταιγίδες και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013. Τα φαινόμενα στα ορεινά θα είναι έντονα και τοπικά θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 29 στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια ισχυροί.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κλειστά λόγω αγανάκτησης»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κλειστά λόγω αγανάκτησης»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ