2013-07-20 14:27:02
Φωτογραφία για footmarseille : ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο... ΕΛΛΗΝΑΣ «ΜΕΣΙ»
Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία έχει ψηλά στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Γιάννη Φετφατζίδη, σύμφωνα με Γαλλικά ΜΜΕ.

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, μετά τις επαφές που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Αμαλφιτανό, αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος, ο οποίος πάντως αμφισβητεί το ταλέντο του "Φέτφα" ως προς τη δυνατότητά του να αγωνιστεί στη Γαλλία Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footmarseille», αναφέρει:

«Στην αναζήτηση ενός ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει πρόσθεσες λύσεις στην επιθετική γραμμή της Μαρσέιγ, βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία ενδιαφέρεται για τον χαφ του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη.

Μετά τις επαφές που υπήρξαν με τον Ολυμπιακό για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, οι διοικούντες της Μαρσέιγ εξετάζουν την περίπτωση του Φετφατζίδη, ο οποίος είχε ξεχωρίσει σε ματς των δύο ομάδων τον Νοέμβριο του 2011. Λόγω της παρουσίας του Γαλλοαλγερινού άσου, Τζαμέλ Αμπντού, ο Φετφαντζίδης έπαιξε λιγότερο στην ομάδα, όμως πρόκειται για αριστεροπόδορο, καλό ντριμπλέρο και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα.

Παρόλα αυτά, για αυτή τη θέση φαίνεται πως προτιμάται ο Φλοράν Τόβα της Λιλ και του Ρομάν Αλεσαντρίνι… Ακόμη και αν ο Φετφατζίδης χαρακτηρίζεται Έλληνας «Μέσι», ίσως δεν έχει τόσο ταλέντο για να παίξει και στη Γαλλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ