2013-07-20 17:16:03
Φωτογραφία για ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΚΕΤΟ... ΠΟΙΗΜΑ! *ΡΗΟΤΟ*
Πρόκειται για το πραγματικά απίστευτο βιογραφικό... υποψήφιου ποδοσφαιρστή που έφτασε μέσω e-mail σε FIFA μάνατζερ και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "flnews.gr".

Διαβάστε το:

«Με φωνάζουν Μακη. Γεννήθηκα στις 17/5/1981 στην Αθήνα. Μένω στο Καρπενήσι. Είμαι άνεργος. Ασχολούμαι από μικρός με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όταν πήγαινα στην πέμπτη τάξη δημοτικού στην πρώτη μου εμφάνιση με την ομάδα του δημοτικού μου σχολείου έβαλα δύο γκολ και νικήσαμε 2-1. Όταν πήγαινα στην πρώτη και στην δευτέρα γυμνασίου ήμουν στους μικρούς του ΑΠΟΚ που είναι ομάδα στο Καρπενήσι και για ένα μικρό διάστημα έκανα προπονήσεις με τον Αίολο.

Μετά η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο μίκρυνε, γιατί κιόλας έπρεπε να διαβάσω για το σχολείο. Ακόμη για αρκετό διάστημα ασχολήθηκα με την κολύμβηση με δάσκαλο. Πήρα το απολυτήριο λυκείου με πολύ καλό βαθμό: 17 και 9/12. Πριν μερικά χρόνια πήρα το Προφίσενσι. Ακόμη ξέρω αρκερά καλά γαλλικά. Αυτόν τον καιρό διδάσκομαι γαλλικά σ' ένα φροντιστήριο. Έχω σχετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης που είναι πάνω από 109.


Ύστερα από το τέλος του σχολείου έκανα προπονήσεις με τον Αίολο πάλι και τελικά έφτιαξα δελτίο στην ομάδα ΑΕΚ Αγίων Ευρυτανών. Έκανα για ένα διάστημα προπονήσεις με τη Λαγκαδιά και το καλοκαίρι του 2003 πήρα μεταγραφή για την Παλαιοκατούνα. Άρχισα παράλληλα να κάνω προπονήσεις με τον ΑΠΟΚ με επιτυχία. Πρέπει να' μουν ο πρώτος σκόρερ στις προπονήσεις.

Το καλοκαίρι του 2005 έφυγα από την Παλαιοκατούνα. Έκανα προπονήσεις και έπαιξα σε μερικά φιλικά με την Αγία Τριάδα, αλλά τελικά δεν πήγα στην ομάδα αυτή λόγω μάλλον ενός μπερδέματος. Μετά από ένα χρόνο περίπου πήγα στην Ποταμιά από την οποία έφυγα μετά από λίγο καιρό για δικούς μου λόγους. Μ' αυτή την ομάδα έπαιξα σε μερικά φιλικά.

Τώρα τα δικαιώματά μου τα έχουν οι Los Angeles Galaxy. Το ύψος μου είναι περίπου 1,73 μέτρα και μπορώ να παίξω σ' όλες τις θέσεις. Όσον αφορά το βάρος είμαι λεπτός. Έχω ευχέρια στο σκοράρισμα και βγάζω καλές μπαλιές. Είμαι κυρίως δεξιοπόδαρος, αλλά χρησιμοποιώ και το αριστερό μου πόδι. Έχω δίψα για ποδόσφαιρο και είμαι μαχητικός. Επίσης, για αρκετό διάστημα ασχολούμουν με το τένις έχοντας δάσκαλο.

Τώρα ακόμα δεν είμαι σε κάποια ομάδα, αλλά παίζω με άλλους Καρπενησιώτες εδώ και αρκετά χρόνια σ' ένα γήπεδο δύο φορές την εβδομάδα αν το επιτρέπει ο καιρός. Επίσης για λίγα χρόνια πήγαινα κολυμβητήριο. Και για ένα διάστημα πήγαινα γυμναστήριο. Ακόμα εδώ και λίγα χρόνια περπατάω μεγάλες αποστάσεις μέχρι και για 3 ώρες περίπου. Ακόμα για ένα διάστημα έπαιζα συχνά μπάσκετ. Στα γαλλικά πήρα τελικά 2 πτυχία διαφορετικά αντίστοιχα του Lower. Τα δικαιώματά μου τα πήραν οι Los Angeles Galaxy από την Μπαρτσελόνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ