2013-07-20 20:53:21
Φωτογραφία για Έχεις τατουάζ; Tι να προσέξεις στην ηλιοθεραπεία
Άντε και το «χτύπησες» το τατουάζ που πάντα ονειρευόσουν... Τι γίνεται τώρα το Καλοκαίρι, που είσαι συνέχεια στη θάλασσα και κάνεις ηλιοθεραπεία; Το star.gr απευθύνθηκε στον tattoo artist Mike D. και σου παρουσιάζει όσα πρέπει να προσέχεις!

Σίγουρα, αυτό που δεν θέλεις είναι να χαλάσει το τατουάζ σου από τον ήλιο. Όσο πιο πολύ εκθέτεις το αγαπημένο σου σχέδιο στον ήλιο, τόσο αυτό... ξεθωριάζει! Φρόντισε λοιπόν να βάλεις αντηλιακό στην περιοχή όπου έχεις «χτυπήσει» το τατουάζ, το οποίο θα ανανεώνεις τουλάχιστον κάθε δύο ώρες! Το ίδιο ισχύει και για σένα που κάνεις σολάριουμ Σε περίπτωση που έκανες τατουάζ λίγο πριν μπει το Καλοκαίρι, πρέπει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που σου έδωσαν! Για τις δύο πρώτες εβδομάδες, η περιοχή όπου «χτύπησες» το σχέδιο πρέπει να είναι καλυμμένη, ώστε να μην ξεφλουδίσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ βάζεις αντηλιακό πάνω σε ένα νέο τατουάζ! Στη συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται πρώτα να επουλωθεί το δέρμα, διαδικασία που συνήθως χρειάζεται τρεις μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Mike D. συνιστά να αποφεύγεις να κάνεις tattoo το Καλοκαίρι και να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να έρθει το Φθινόπωρο...

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ