2013-07-20 23:01:10
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ... ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Ο Ολυμπιακός τον έβαλε σε... καραντίνα και ο Τζαμέλ Αμπντούν ψάχνει ακόμα τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, την ώρα που αναμένονται νέες και καθοριστικές επαφές εντός των προσεχών ημερών.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού που είναι άνω των 3 εκατ. ευρώ "τρενάρουν" τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό. Εκεί ήταν που... κόλλησε η Νότιγχαμ Φόρεστ της οποίας η προσφορά του 1,5 εκατομμυρίου δεν θα μπορούσε να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες αποδεκτή.

Οι εξελίξεις όμως "τρέχουν". Εκτιμήσεις και πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναφέρουν πως το αργότερο έως την Τετάρτη ο διεθνής Αλγερινός χαφ θα έχει κλείσει σε σύλλογο που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τα οικονομικά "θέλω" των ερυθρόλευκων.

Το πιο πιθανό είναι βρει ποδοσφαιρική "στέγη" στην Αγγλία με τη Φόρεστ να μην έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του. Μάλιστα η πλευρά της αγγλικής ομάδας έχει προγραμματίσει νέα επαφή με τον παίκτη και τον ατζέντη του μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Φόρεστ αφότου μπορέσει να βρει την χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή θα επιχειρήσει να πείσει τον Ολυμπιακό να δώσει το "ΟΚ" για την υλοποίηση της μεταγραφής. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη σε μία τέτοια υπόθεση θα θελήσουν να πάρουν τα χρήματα που κρίνουν πως τους ικανοποιούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ