2013-07-21 09:43:04
Φωτογραφία για Απόγνωστη στρατιωτικού σχετικά με τις περικοπές...
Ονομάζομαι ΚΚ και ειμαι στρατιωτικος. Εδω και 2 χρονια ο μισθός μου εχει μειωθει κατα 300€ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω το μήνα αφού έχω αδερφό άνεργο και γονείς άνεργους και με προβλήματα υγείας και οικογένεια όπως το 80% των συναδέλφων.

Τις τελευταίες μέρες είδα την δήλωση του Στρατηγου Φραγκου Φραγκούλη ο οποίος μας λέει ότι με τη συνταξη υπουργου ή Α/ΓΕΣ που παίρνει δεν τα βγάζει πέρα. Αυτός ο κύριος μπορεί να σκεφτεί ποιά είναι η θέση η δικιά μας που παίρνουμε σαν μισθό το 1/3 της συνταξης του; Πόσο πιό εριστικος μπορει να γινει ένας ανθρωπος δηλαδή με τετοιες δηλώσεις; Μήπως πρέπει να σκεφτεί ότι οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε εβδομαδιαία 3 γευματα οσπρια και άλλα 3 ζυμαρικά? Και κρέας κοτόπουλο 1 φορά τη βδομάδα αφού για κάτι άλλο ο μισθός δεν φτάνει.

Προσωπικά είμαι πολύ πικραμένος και ντρέπομαι γιατί κανένας δεν παίρνει καμία θέση για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε
. Εδω και 10 μηνες εχει σταματήσει να μας καταβάλεται το επίδομα παραμεθορίου και εκτός έδρας το οποίο ως γνωστον είναι ενα επίδομα για τις ώρες πέραν του 8ωρου τις οποίες απασχολούμαστε μέσα στο μήνα (νυχτερινές υπηρεσίες, ασκήσεις , νυχτερινά 4ημερα). Κανένας δεν μας ενημερώνει αν τελικά θα τα πάρουμε ή όχι αφού καμία διαταγή δεν έχει ανερέσει την διαταγή που καθορίζει την καταβολή τους. Πρόσφατα ρώτησα το γραφείο προσωπικού της μονάδας τόσο και το αρμόδιο ταμείο και όλοι απαντούνε δεν έχουμε καμία ενημέρωση, μάλιστα σε επικοινωνία μου με γραφείο προσωπικού άλλης Μονάδας μου απάντησαν καλαμπουρίζοντας " στείλε στο twitter στον Κωσταράκο να σου πει" . Δεν είχαν και άδικο νομίζω αλλά νομίζω ο κ. Κωσταράκος αν και υποτιθέμενος "πατέρας" του στρατεύματος δεν τον ενδιαφέρει αφού αν τον ενδιέφερε θα ασχολούταν και με τα οέματα "μεριμνας υπέρ του προσωπικου" και όχι μόνο για τα θέματα που όλοι βλέπουμε ότι ασχολείται.

Νομίζω πως πρέπει να βγεί κάποιο έγγραφο από την υπηρεσία ή εστω να βγει ο υπουργος κ. Αβραμόπουλος και να πει" θα τα παρετε" ή "δεν θα τα παρετε". Ας σεβαστούνε λίγο το ότι έχουμε οικογένεις και παιδιά και ότι οι υποχρεώσεις είναι τόσες που προσπαθούμε με οικονομικές αλχημείες να βγάλουμε το μήνα ο οποίος εκ των πραγμάτων με τις τελευταίες περικοπες δεν βγαίνει και παρόλα αυτά έχουμε την αβεβαιώτητα του τι χρήματα θα πάρουμε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ