2013-07-21 12:36:13
Φωτογραφία για Πρώτα Νάπολι και μετά Μπαρτσελόνα ο Ρέινα!
Στη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού θα παραχωρηθεί από τη Λίβερπουλ ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo".

Στην Μπαρτσελόνα από φέτος θα αγωνιζόταν ο Πέπε Ρέινα αν δεν αποφάσιζε ο Βίκτορ Βαλντές να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες ξεκαθάρισε πως θα φύγει από τους "μπλαουγκράνα" αλλά τιμώντας το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο θα καθυστερήσει για έναν χρόνο η επιστροφή του Ρέινα στη Βαρκελώνη Ρέινα, αφού ο Ισπανός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την "Mundo Deportivo".

Κάπως έτσι εξηγείται, επίσης, τόσο η επιλογή της Λίβερπουλ να πάρει πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα, τον Σιμόν Μινιολέ, όσο και ο επικείμενος δανεισμός του Ρέινα στη Νάπολι. Ο Ισπανός διεθνής ειδοποίησε τον ατζέντη του να του βρει ομάδα για φέτος και ήταν πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ράφα Μπενίτεθ. Από την άλλη, αυτή η εξέλιξη ήταν θετική και για τη Λίβερπουλ, καθώς δεν ήταν δυνατό να κρατάει στις τάξεις της έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, ο οποίος δε θα λογίζεται ως βασικός.


Τέλος, την επόμενη χρονιά από Μπαρτσελόνα εκτός του Βαλντές αναμένεται να αποχωρήσει και ο Πίντο και έτσι οι Καταλανοί θα κινηθούν για δύο τερματοφύλακες. Εκτός του Ρέινα, λοιπόν, αρκετά πιθανό είναι να αποκτηθεί και ο νεαρός Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ