2013-07-21 12:40:04
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΚΕΝΤΙΟΥΡΑ ΣΕ ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Ο συμπαίκτης του Ραφίκ Τζιμπούρ και του Τζαμέλ Αμπντούν στην Εθνική Αλγερίας, Αντλέν Γκεντιούρα, απηύθηνε... κάλεσμα στους συμπατριώτες του να πάνε μαζί του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Τζιμπούρ έφτασε μια ανάσα από τους Ρεντς, ωστόσο εγκατέλειψε τα ιατρικά στη μέση, ζητώντας παραπάνω χρόνο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Η Φόρεστ, από τότε, εγκατέλειψε την περίπτωσή του. Το θέμα του Αμπντούν από την άλλη, είναι πολύ πιθανόν να κλείσει θετικά, αφού οι Tricky Trees προσφέρουν δύο εκατομμύρια και ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι θα απαντήσει θετικά.

Ο Γκεντιούρα, που αγωνίζεται στη Φόρεστ από πέρυσι, όταν και αποκτήθηκε από τη Γουλβς, τόνισε: «Ελπίζω ένας από τους συμπαίκτες μου στην Εθνική να έρθει μαζί μου στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με την πολιτική που έχει εισάγει ο πρόεδρος Αλ Χασαουί, το Νότιγχαμ θα γίνει προορισμός για πολλούς παίκτες παγκόσμια κλάσης, έτσι ώστε αυτός ο αναγνωρισμένος σύλλογος να επανακτήσει την παλιά του δόξα», υποστήριξε χαρακτηριστικά, δείχνοντας ότι είναι ενημερωμένος για τις επαφές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ