2013-07-21 20:20:09
Φωτογραφία για H Honda έβγαλε χορτοκοπτική μηχανή που πιάνει τα 210 χλμ την ώρα (φωτό)
Κόλαση... Είναι ένα απλό χλοοκοπτικό μηχάνημα, όμως οι επιδόσεις είναι εξωπραγματικές. Σκεφτείτε ότι επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα!

Με 109 ίππους κάτω από λιλιπούτειο αμάξωμά του, το Mean Mower είναι ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα που έρχεται από ... άλλον πλανήτη.

Ο κινητήρας που το κινεί είναι ένας 1.0 λίτρου (προέρχεται από την Honda VTR 1000F Firestorm) και αποδίδει 109 ίππους και 96Nm ροπής. Με βάρος μόλις 140 κιλά, η νέα μηχανή κοπής του γκαζόν της Honda, η οποία βασίζεται στο τρακτέρ HF2620 Lawn, έχει αναλογία δύναμης - βάρους, 532 ίππους στον τόνο. Η νέα μηχανή του γκαζόν είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα 6-τάχυτο κιβώτιο με paddles.

H μηχανή της Honda δεν είναι μόνο για να πηγαίνει γρήγορα. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της παράγει 130dB. Να σημειωθεί ότι για την κοπή του χόρτου η συγκεκριμένη μηχανή χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες και μπορεί να το κάνει αυτό σε ταχύτητες έως και 25 χλμ./ώρα.

H Mean Mower, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Team Dynamics, δηλαδή την αγωνιστική ομάδα που υποστηρίζει την ιαπωνική φίρμα στο βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC).
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ