2013-07-21 21:04:10
Φωτογραφία για ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελε να έχει ακόμα έναν παίκτη στην περιφέρεια, καθώς γνωρίζει πως η φετινή σεζόν θα είναι επίσης πάρα πολύ σκληρή και μακρά, όπως και η περσινή.

Πριν την πώληση του Κώστα Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα, ο Έλληνας τεχνικός αναζητούσε έναν περιφερειακό νεαρής ηλικίας που θα ερχόταν πίσω από τους πρωταγωνιστές.

Τα στοιχεία που θέλει να έχει, είναι να σουτάρει καλά από τη γραμμή των 6.75μ. και να παίζει καλή άμυνα και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Επειδή λοιπόν θέση ξένου δεν υπάρχει πλέον είτε δεν θα αποκτηθεί κανείς είτε θα υπάρξει κίνηση, με το πιο πιθανό σενάριο να φαντάζει το δεύτερο.

Ήδη εξετάζονται μερικοί παίκτες από την εθνική Νέων και φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κινηθούν δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς η συγκεκριμένη φιλοσοφία – να αποκτούν δηλαδή νεαρούτς παίκτες στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης - τους έχει δικαιώσει όλους.

Ήδη οι Μάντζαρης, Παπανικολάου, Σλούκας και Κατσίβελης έχουν πανηγυρίσει δύο Ευρωλίγκες, έχοντας ενεργό ρόλο στην κατάκτησή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ