2012-04-06 21:40:04
Φωτογραφία για Kabel Deutschland εναντίον Deutsche Telekom
H Kabel Deutschland, γερμανική εταιρεία που παρέχει καλωδιακές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες κατέθέσε αγωγή κατά της... Deutsche Telekom, λέγοντας ότι, το πρώην μονοπώλιο χρεώνει υπερβολικό ποσό για τη χρήση των καλωδιακών της υποδομών.

Η Kabel Deutschland ζητά μείωση κατά δύο τρίτα των περίπου 100 εκατ. ευρώ που πληρώνει στη Deutsche Telekom ετησίως για τη χρήση των καλωδίων της που φέρνουν τηλέφωνο και διαδίκτυο στα σπίτια (last mile). Επίσης, διεκδικεί η μείωση να έχει αναδρομική ισχύ και η να επιστρέψει περίπου 273 εκατομμύρια ευρώ από τα τέλη που έχει ήδη εισπράξει για την περίοδο 2004-2011, συν τους τόκους, είπε κατά την κατάθεση της αγωγής ο εκπρόσωπος της Kabel Deutschland είπε.

Η Deutsche Telekom απέρριψε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι οι τιμές της ήταν «απολύτως δίκαιες», προσθέτοντας ότι η ερμηνεία του νόμου από την πλευρά της Kabel Deutschland ήταν «λάθος».

Η Kabel Deutschland στην αγωγή της, θεωρεί ότι πρέπει να καταβάλει στην Deutsche Telekom το επίπεδο των τελών που ορίζει η εθνική ρυθμιστική αρχή, (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων), η οποία καθορίζει την τιμή υπενοικίασης γραμμών VDSL σε συνδυασμό με τηλεφωνικές γραμμές.myphone.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καλύτερος τρόπος άσκησης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καλύτερος τρόπος άσκησης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ