2013-07-22 11:15:02
Φωτογραφία για Έχασε τη μάχη ο 54χρονος Ποδηλάτης που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό..Στα χέρια της Αστυνομίας ο νεαρός που τον άφησε αβοήθητο..
Δυστυχώς έχασε τη μάχη ο 54 χρονος ποδηλάτης από τα Ιωάννινα , ο άτυχος Γ. Ζήσης, που στις 11 Ιουλίου είχε παρασυρθεί από ασυνείδητο οδηγό στα Ιωάννινα και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος Σύμφωνα με πληροφορίες του firmani.gr ο άτυχος ποδηλάτης στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν χτυπήθηκε από πνευμονία και κατέληξε...Οι πληροφορίες μας αναφέρουν μάλιστα ότι τελικά βρέθηκε και ο οδηγός που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αβοήθητο..Πρόκειται πιθανότατα για νεαρό που δήλωσε ότι δεν κατάλαβε τι έκανε και έφυγε γιατί φοβήθηκε...Ο άτυχος ποδηλάτης ήταν εκπαιδευτής πιλότων ελικοπτέρων και μάλιστα με εθελοντική δράση ,καθώς πετούσε συχνά σε δασικές πυρκαγιές για να βοηθήσει..

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013. Αυτόπτες μάρτυρες που να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του οχήματος το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 54χρονου ποδηλάτη στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στα Ιωάννινα, αναζητά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.


Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και παρέσυρε το ποδήλατο και τον άτυχο οδηγό του ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει. Αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας αιμόφυρτο το θύμα του που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα.

Το ατύχημα συνέβη στις 06.24΄ το πρωί της Πέμπτης και το αγνώστων στοιχείων όχημα που αναζητείται ήταν πιθανότατα μαύρου χρώματος.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο αδερφος μου μετα απο πολυημερη μαχη στην εντατικη, κατεληξε σημερα το πρωι, θυμα αδιστακτου οδηγου. Ευχαριστω ολους τους φιλους για την συμπαρασταση ολωςν αυτων των ημερων.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάκερς χτύπησαν την Apple
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάκερς χτύπησαν την Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ