2012-04-06 22:09:23
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ «ΜΕΤΡΑΕΙ» Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Εβδομάδα επιστροφών αυτή που διανύουμε για την Κέρκυρα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (8/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού μετά τους Σακελαρίου, Κοντοδήμο, Καλαντζή και Μίχο, επέστρεψαν και άλλοι δυο ποδοσφαιριστές.

Στην σημερινή προπόνηση πήρε μέρος ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ακόμα όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμος, μετά την κάκωση που υπέστη στην ωμοπλάτη.

Επίσης μέρος της προπόνησης "έβγαλε" και ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος πάντως συνέχισε την θεραπεία του, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Μπήκε όμως με την υπόλοιπη ομάδα, παρόλο που δεν ανέβασε στροφές, και λογικά θα είναι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (7/4) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου και στην συνέχεια, ο Τίμος Καβακάς θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής κόνυτρα στον Ολυμπιακό. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοντά στα παιδιά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοντά στα παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ