2013-07-22 23:53:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Αύριο στον Ανακριτή ο 29χρονος Ιρακινός για τη δολοφονία του 63χρονου Ιταλού
Αύριο Τρίτη το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί ο 29χρονος Ιρακινός που κατηγορείται για την ληστεία μετά φόνου... σε βάρος ενός 63χρονου Ιταλού στις αρχές Απριλίου στην πλατεία Παπαφλέσσα.

Ο αλλοδαπός μετήχθη σήμερα το πρωί στον Ανακριτή και ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία, ενώ ορίστηκε αυτεπάγγελτα και συνήγορος υπεράσπισης καθώς τελικά δεν βρήκε ο ίδιος δικηγόρο, όπως είχε υποστηρίξει κατά την μεταγωγή του την περασμένη Παρασκευή στα δικαστήρια.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός Ιρακινός, αν και δεν έχει ομολογήσει, τα στοιχεία που έχουν προκύψει κατά την προανακριτική διαδικασία, τον καταδεικνύουν ως το δράστη της δολοφονίας του άτυχου ηλικιωμένου, όπως ανακοινώθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Ο 29χρονος διέμενε στην Πάτρα και μάλιστα έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές, ενώ του είχαν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι για διάπραξη αρκετών κλοπών.


Καθοριστική μαρτυρία για τη σύλληψή του ήταν και η κατάθεση φίλου του θύματος, ο οποίος άκουσε… ζωντανά μέσω κινητού τηλεφώνου την επίθεση στον 63χρονο Ιταλό καθώς τον είχε καλέσει αφού τον αναζητούσε.

Αμέσως μαζί με την φίλη του, επίσης αλλοδαπή άρχισαν την αναζήτηση του Ιταλού, τον οποίο και εντόπισαν λίγο ώρα αργότερα, βαρύτατα τραυματισμένο στο κεφάλι, σε ένα παγκάκι στην Πλατεία Παπαφλέσσα. Τον μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κατέληξε στις 7 Ιουλίου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iOS 7 Theme: Cydia theme free update v 5.2.2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iOS 7 Theme: Cydia theme free update v 5.2.2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ