2013-07-23 02:17:03
Φωτογραφία για Συνάντηση βουλευτή Ηρακλείου κ. Μάξιμου Σενετάκη με Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Από το Γραφείο Τύπου

Τα θέματα των εκλεγμένων μελών Δ.Ε.Π. των οποίων εκκρεμεί ο διορισμός, τα ζητήματα αξιοποίησης του... προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και το θέμα των υπαλλήλων που έχουν προσληφθεί μέσω της 9Κ, αποτέλεσαν τα βασικά σημεία συζήτησης, στο πλαίσιο σύσκεψης που είχαν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Ο Υπουργός δέχτηκε τον κ. Σενετάκη στο γραφείο του , έπειτα από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία εκλεγμένων μελών Δ.Ε.Π. των οποίων ο διορισμός εκκρεμεί. Ο Υπουργός αφού ενημερώθηκε από τα μέλη Δ.Ε.Π., απάντησε πως γνωρίζει το πρόβλημα και δεσμεύτηκε πως άμεσα θα έχει απαντήσεις για το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι για το ζήτημα των εκλεγμένων μελών Δ.Ε.Π. των οποίων ο διορισμός εκκρεμεί, ο κ. Σενετάκης είχε καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας.

Σε σχέση με το θέμα των Δημοτικών Αστυνομικών, ο κ. Σενετάκης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο των Αστυνομικών στο γραφείο του σήμερα το πρωί, ενώ μεταβίβασε έγγραφα με τα αιτήματα των Δημοτικών Αστυνομικών της Κρήτης. Ο Υπουργός ανέφερε πως πρόκειται να λάβει υπόψη τα αιτήματα, με στόχο να εντάξει όσα είναι εφικτό στο σχεδιασμό του.

Το πρόβλημα των υπαλλήλων που έχουν προσληφθεί μέσω της προκήρυξης 9Κ έθεσε υπόψη του Υπουργού επίσης ο κ. Σενετάκης. Ο Υπουργός υποστήριξε πως πρόκειται να δει το ζήτημα προκειμένου να τοποθετηθεί επ’ αυτού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ