2013-07-23 21:53:20
Φωτογραφία για Έντονη φημολογία για Σαβιόλα και Ολυμπιακό!
Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, την ώρα που... βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υπογραμμίζει πως ο Αργεντινός επιθετικός απέρριψε πρόταση της Σάντος και κλείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τριπλό χτύπημα ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι με Μολό και Μετζανί να συμπληρώνουν την 3άδα!

Η ιστορία με τον Σαβιόλα ξεκινάει σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Βραζιλία, ο παίκτης είναι κοντά στον Ολυμπιακό!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Μολό και Μετζανί με τους ερυθρόλευκους να ετοιμάζουν τριπλό μεταγραφικό χτύπημα στην κρισιμότερη εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου.

Μέσα στην ημέρα, η ισπανική εφημερίδα "As" έγραψε ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιόγραφος της "As", σε "τιτίβισμά" του, έγραψε πως ο Αργεντινός επιθετικός έρχεται στον Ολυμπιακό, ενώ η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "lancenet" υπογραμμίζει πως ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής απορρίπτει την προοπτική της Σάντος, καθώς είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση ελληνικής ομάδας! Το όνομα του Ολυμπιακού δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά μόνο οι Πρωταθλητές μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Σαβιόλα.


Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό για το θέμα. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις προσεχείς ώρες, καθώς οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα! Γιοάν Μολό και Καρλ Μετζανί συμπληρώνουν την τριάδα, την ώρα που ο Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται να αποχωρήσει με μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ