2013-07-25 23:01:06
Φωτογραφία για Δουλειά σε τακτική και άμυνα...
Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε από την Πέμπτη. Οι Πειραιώτες σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας.

Η πρώτη προπόνηση του Θρύλου είχε διάρκεια μίας ώρας, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Ωστόσο, το μενού περιελάμβανε και πολλές ασκήσεις πάνω στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Πριν το τέλος της πρώτης προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ και τους έβαλε να παίξουν το… καθιερωμένο δίτερμα.

 Γκολ με το… καλημέρα για τον Γιάννη Φετφατζίδη στο πρώτο δίτερμα που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Μπαντ Σένμπορν την Πέμπτη το απόγευμα. Ο νεαρός εξτρέμ του Θρύλου, δείχνει έτοιμος να… αρπάξει την ευκαιρία τη φετινή σεζόν και δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις.


Ο «Φέτφα» και στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, ήταν από τους διακριθέντες των νταμπλούχων Ελλάδας και φαίνεται ότι συνεχίζει στο ίδιο… μοτίβο. Έτσι, στο οικογενειακό διπλό που έβαλε ο Μίτσελ στους παίκτες του πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης, βρήκε δίχτυα.

Ο Φετφατζίδης στο δυνατό φιλικό τεστ την Παρασκευή κόντρα στην Στουτγάρδη, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό, σε σχέση με τα δυο φιλικά επί αυστριακού εδάφους, κόντρα σε Σίμουρκ και Φράιμπουργκ.

 

Η πρώτη ημέρα των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στο Μπαντ Σένμπορν και την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν και το πρώτο τους παιχνίδι στην Γερμανία, σε ένα δυνατό τεστ κόντρα στην Στουτγάρδη.

http://www.gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ