2013-07-27 09:33:05
Φωτογραφία για Λήξη Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2013
Από το Γραφείο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών 2013» του Δήμου Πεντέλης.

Τα χαμόγελα των παιδιών και τα συγχαρητήρια των γονέων για την άψογη λειτουργία του προγράμματος του Δήμου μας, ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο της Διοίκησης, όσο και των εκπαιδευτών και εργαζομένων οι οποίοι προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου τα παιδιά, όχι μόνο να περάσουν καλά, αλλά να μάθουν και πολλά χρήσιμα πράγματα μέσα από το παιγνίδι και τη διασκέδαση.

Αυτή τη χρονιά, η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη αφού 670 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και 200 έφηβοι και από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτών, επιδόθηκαν σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια με πολύ παιγνίδι και δημιουργική δράση. Μυήθηκαν στην τέχνη του Θεάτρου, επισκέφθηκαν θεματικά πάρκα, έκαναν ιππασία, ζύμωσαν και γεύτηκαν το δικό τους ψωμί, έπαιξαν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο απόλαυσαν το μπάνιο τους στην πισίνα και άλλα πολλά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση φρόντισε να εξασφαλίσει το μικρότερο κόστος συμμετοχής (30€ - 15€) στην Αττική, δίνοντας μια ανάσα στους εργαζόμενους συμπολίτες μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Τον όλο συντονισμό είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Μούστρης, με υπεύθυνους τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τόλιο Νίκο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αποστολάκο Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Φρουφρή Χρήστο και τον Τοπικό Σύμβουλο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Γκολετσόπουλο Χρήστο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ