2013-07-29 09:00:11
Φωτογραφία για O Κώστας Κόκλας συνεχίζει την επίθεση εναντίον του Σάκη Ρουβά: “Γίνεται εγώ να πάω να τραγουδήσω στο Αθηνών Αρένα;”
Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στο εγχείρημα του Σάκη Ρουβά να παίξει στις Βάκχες.

Ο πολύπειρος ηθοποιός με καυστικό τόνο αλλά και με μεγάλη ειλικρίνεια τόνισε πως κάποιοι ρόλοι προϋποθέτουν συγκεκριμένη παιδεία.

“Παρόλο που ο Σάκης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, τολμώ να πω ότι ο καθένας πρέπει να πληρώνεται από το ταμείο του. Γίνεται, για παράδειγμα, εγώ να πάω να τραγουδήσω στο Αθηνών Αρένα; Αντίστοιχα, θεωρώ δύσκολο ένας τραγουδιστής να παίξει τον Διόνυσο, τον Ορέστη ή τον Οιδίποδα, ρόλους που προϋποθέτουν συγκεκριμένη παιδεία”.

Μήπως είναι ένα έξυπνο τρικ του σκηνοθέτη ώστε να μαζέψει κόσμο σε μια τόσο δύσκολη εποχή;

“Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την εποχή. Πάντα συνέβαινε αυτό. Ο καθένας, άλλωστε, εκφράζεται κατά βούληση. Μακάρι τα παιδιά να έχουν επιτυχία και να τους βγει το εγχείρημα. Οποιοσδήποτε δικαιούται να δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα κι ο κόσμος είναι εκείνος που αποφασίζει, εντέλει, σε ποιον θα χαρίσει το χειροκρότημα του”.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επικίνδυνη (καμίνεια) λογική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επικίνδυνη (καμίνεια) λογική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ