2013-07-29 10:18:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΑΡΟΣ... ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Η συνολική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και η συγκέντρωση της ομάδας στη διάρκεια των αγώνων της είναι ζητήματα που απασχολούν τον Μίτσελ και θα γίνει πολλή δουλειά της επόμενες ημέρες της προετοιμασίας.

Οι αγωνιστικές αδυναμίες και τα λάθη στο φιλικό με την Χοφενχάιμ προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όπως και οδηγούν στις επόμενες κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της απόκτησης του Μιγκέλ Τόρες από την Χετάφε για την προσθήκη ακόμη μιας αξιόπιστης αμυντικής επιλογής, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση για τον «κόφτη» που ψάχνει ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή. Υπάρχει η λύση του Εγιόγκ Ενό από τον Άγιαξ ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βάις, ενώ στη Γαλλία επιμένουν για τον Μοχάμεντ Σισοκό παρότι ο εκπρόσωπος του Αφρικανού άσου δήλωσε στο ΦΩΣ ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή κι ότι εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πάει για άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.


Εν τω μεταξύ στο φιλικό με την Χοφενχάιμ υπήρχε άνθρωπος της Κιέβο Βερόνα για να δει τον Δημήτρη Σιόβα, αλλά και Γερμανοί σκάουτερς για άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

Σήμερα αναμένεται να υπογράψει ο Γκρέκο στη Λιβόρνο, Κάρολ και Κοντρέρας δεν υπολογίζονται και αναζητείται φόρμουλα για να πάνε σε άλλη ομάδα, ενώ για τον Τζεμπούρ υπάρχει πάντα η προοπτική να συμφωνήσει με την Χαλ και να φέρει πρόταση από την αγγλική ομάδα.

Την ίδια ώρα ο Γάλλος εξτρέμ της Νανσί Γιοάν Μολο επιμένει να πιέζει την ομάδα του για μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ