2013-07-29 21:53:11
Φωτογραφία για ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΜΠΕΝΙΤΕΣ *ΡΗΟΤΟ*
Ο Τζόελ Κάμπελ αποχαιρέτησε μέσω Twitter τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Μπενίτες, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 27 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 27 ετών (1/5/1986 - 29/7/2013) άφησε ο επιθετικός από το Εκουαδόρ, Κριστιάν Μπενίτες, μία ημέρα μετά το επίσημο ντεμπούτο του με την Ελ Τζαΐς.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Κατάρ έναντι 10.000.000 λιρών από την Κλαμπ Αμέρικα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, υπέστη καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7). Ο παίκτης από το Εκουδόρ πρόλαβε να αγωνιστεί σε Ελ Νασιονάλ, Σάντος Λαγκούνα, Μπέρμιγχαμ, Κλαμπ Αμέρικα και Ελ Τζαΐς.

Σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Εκουαδόρ, ο Μπενίτες εισήχθη το βράδυ της Κυριακής (28/7) σε νοσοκομείο του Κατάρ με έντονους πόνους στο στομάχι και τελικά εξέπνευσε από καρδιακή προσβολή, τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7).


Η νέα του ομάδα, λίγο νωρίτερα, είχε βγάλει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία υπογράμμιζε: "Ο Μπενίτες αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με την Qatar Sports Club, το βράδυ της Κυριακής και δεν παραπονέθηκε για προβλήματα υγείας".

Ο Κριστιάν Μπενίτες, άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Λίσετ, και δύο δίδυμα παιδάκια, ηλικίας τεσσάρων ετών.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, αποχαιρέτησε τον "Τσούτσο", όπως ήταν το προσωνύμιο του Μπενίτες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

"Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί τον θάνατο του Κριστιάν "Chucho" Μπενίτες. Αναπαύσου εν ειρήνη, ένας μεγάλος σκόρερ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κοσταρικανός εξτρέμ των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Λίγο αργότερα, ο 21άχρονος παίκτης του Θρύλου "ανέβασε" και ένα κολάζ από το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο φιλικό παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ και έγραψε από κάτω: "Αυτή είναι η αρχή".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ