2013-07-29 22:27:14
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού, καθώς επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου και ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων στο τουρνουά «Ruhr Cup».

Έτσι οι νεαροί του Ολυμπιακού πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, προκειμένου να ξεκουραστούν μερικές ημέρες ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Η Κ20 του Θρύλου στη Γερμανία έδωσε συνολικά πέντε ματς, στα οποία μέτρησε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι αγώνες των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού για τη φετινή περίοδο, οπότε και ο προπονητής του τμήματος κάτω των 20 ετών, Μπερντ Στορκ, έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για την ομάδα που δημιουργεί.

Ο Γερμανός τεχνικός είδε τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, επάνω στα οποία πρόκειται να δουλέψει στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στα Χάνια του Πηλίου.


Αυτό που φάνηκε πάντως στη Γερμανία ξεκάθαρα, είναι πως η ομάδα έχει αρκετά κενά αυτή τη στιγμή και χρειάζεται πολλή δουλειά, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Εκεί όπου θέλει δουλειά ο Θρύλος, είναι στη δημιουργία των φάσεων, δηλαδή από το χώρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά. Ενώ στην άμυνα μετά τα δύο πρώτα ματς, η ομάδα έδειξε πως αρχίζει να δουλεύει καλύτερα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι στους τρεις τελευταίους αγώνες δεν δέχτηκε κανένα γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ