2013-07-30 00:28:25
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΜΕ!
Μεγάλο αφιέρωμα στα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο φιλοξενεί αθλητικό site της Αμερικής που ειδικεύεται στο ποδόσφαιρο.

Το «soccerly» που εδρεύει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια… επιχειρεί να παρουσιάσει τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μιλά με κολακευτικά σχόλια για τα όσα έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» εντός των… τειχών, ενώ αναφέρεται και στην πορεία της ομάδας του Πειραιά στην Ευρώπη, η οποία δεν είναι ανάλογη με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, όπως τονίζεται, φέτος ήρθε ο καιρός για να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός την ευρωπαϊκή του… επανάσταση.

Στην αρχή του κειμένου, αναφέρεται η κυριαρχία του συλλόγου του Λιμανιού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου μετρά 40 Πρωταθλήματα, 26 Κύπελλα και 16 νταμπλ, επίτευγμα που τον φέρει στην τρίτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιτυχία φαίνεται από το γεγονός πως έχει περισσότερους τίτλους απ’ όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, ενώ παράλληλα, υπογραμμίζεται πως τα τελευταία 17 χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 15 τρόπαια, με τον Παναθηναϊκό να διακόπτει το σερί του.


Εν συνεχεία, στο άρθρο αναφέρεται η ευρωπαϊκή… περιπέτεια των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι δεν έχουν να επιδείξουν ανάλογα επιτεύγματα με το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά μόνο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League το 1999 αλλά και τις προκρίσης στους «16» της διοργάνωσης το 2008 και το 2010. Ωστόσο, στο τέλος του κειμένου, αναφέρεται πως «ο καιρός έφτασε για τον Ολυμπιακό για να κάνει την ευρωπαϊκή του… επανάσταση».

«Η μεταγραφή του Αργεντίνου σταρ Χαβιέρ Σαβιόλα από την Μάλαγα ως ελεύθερου, χωρίς αμφιβολία ενίσχυση την αυτοπεποίθηση, τόσο των οπαδών, όσο και της ομάδας, ενώ ξοδεύτηκαν 1,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Αλγερινού διεθνή, Καρλ Μεντζανί από την Μοναδικό. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν λάβει περισσότερα χρήματα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, απ’ ότι έχουν ξοδέψει, ωστόσο, τα ονόματα στα αποδυτήρια είναι εντυπωσιακά.

Τεχνικός ηγέτης της ομάδας είναι ο Ισπανός θρύλος, Μίτσελ και βοηθός του, ο συμπατριώτης του Βίκτορ. Strategic advisor είναι ο πρώην διεθνής Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάν Καρεμπέ. Το κενό μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και των διωκτών του έχει μεγαλώσει και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει ένα ακόμα τίτλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Ο Μίτσελ και ο Σαβιόλα δεν μετακόμισαν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να σηκώσουν μερικά τρόπαια. Οι οπαδοί περιμένουν την πρόοδο στην Ευρώπη, όπως συμβαίνει και στην Σκωτία με την Σέλτικ. Αν ο Σαβιόλα μπορεί να συνεργαστεί με τους Κώστα Μήτρογλου και Ραφίκ Τζεμπούρ (σ.σ. σημείο που πιάνονται… αδιάβαστοι στο soccerly καθώς ο Αλγερινός αποτελεί… ξένο σώμα), η ελληνική ομάδα μπορεί να αποδεχθεί έτοιμη για τα καλύτερα στην Ελλάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ