2013-07-30 00:37:04
Φωτογραφία για Έκλεψαν τα ποδήλατα με τα οποία κάνουν δωρεάν βόλτα οι δημότες!
Με μεγάλη έκπληξη οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου στο Πρόγραμμα «Βιώσιμη Κινητικότητα με Ποδήλατο» διαπίστωσαν ότι άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής διέρρηξαν και αφαίρεσαν 4 καινούρια ποδήλατα από το Δημοτικό Σταθμό Φύλαξης Ποδηλάτων (Κιόσκι) που βρίσκεται στον Καράβολα.

Η Δημοτική Αρχή αλλά και το σύνολο της κοινωνίας του Ηρακλείου καταδικάζει ενέργειες σαν κι αυτή που ουσιαστικά στρέφονται ενάντια στους ίδιους τους πολίτες αφού πλήττουν κοινωφελείς δράσεις που παρέχει δωρεάν ο Δήμος προς το κοινωνικό σύνολο.

Σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς ανέφερε ότι τέτοια περιστατικά προκαλούν μόνο αγανάκτηση και οργή καθώς τα εν λόγω ποδήλατα αποτελούν δημόσιο κτήμα και χρησιμοποιούνται δωρεάν από τους πολίτες.

Ο κ. Βαρδαβάς συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το κίνητρο της πράξης αυτής και κάλεσε τους Ηρακλειώτες να προστατεύσουν τη Δημοτική Περιουσία τονίζοντας ότι η δυναμική του Προγράμματος «Βιώσιμη Κινητικότητα με Ποδήλατο» δεν πρόκειται να ανακοπεί από τέτοια περιστατικά αλλά αντιθέτως θα ενισχυθεί με ακόμη περισσότερες δράσεις από πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό έχει επιληφθεί η Υ.Α Ηρακλείου.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ