2013-07-30 12:07:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Έσκασε και νέα διαδικτυακή απάτη για χoρήγηση δανείων
Χίλια πρόσωπα εμφανίζουν οι διαδικτυακές απάτες με τη δήθεν χορήγηση δανείων με συμφέροντες όρους, καθώς όλο και περισσότεροι απατεώνες, είτε εγχώριας είτε αλλοδαπής προέλευσης, πατώντας επί... πτωμάτων ή -για να το πούμε διαφορετικά- εκμεταλλευόμενοι στυγνά την απελπισία των πολιτών που βρίσκονται σε αδιέξοδο, αδυνατώντας να εξασφαλίσουν, λόγω της οικονομικής τους κατάστασης και της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, δάνεια μέσω της... κλασικής οδού του τραπεζικού συστήματος, βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό, για να ξεδιπλώνουν σε όλη τους την έκταση τις μηχανορραφίες τους.

Έτσι, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν στήσει μια μεγάλη βιομηχανία εξαπάτησης των περισσότερο εύπιστων -ή των λιγότερο καχύποπτων, αν προτιμάτε- πολιτών, η οποία λαμβάνει διάφορες μορφές, με μικρές ή μεγαλύτερες παραλλαγές.

Ιδού μία επιστολή από αυτές που στέλνονται:

"Καλή σας μέρα.

Είμαι ο Τόμας Μουρ, ένας ευυπόληπτος πράκτορα από συμμετοχικό δάνειο Limited
. Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω ένα πρόγραμμα δανείου, που μας επιτρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και οι οποίοι χρειάζονται οικονομική στήριξη. Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο; Έχετε σοβαρές πιστωτικές δυσκολίες και χρέος και χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; Έχετε ήδη απορριφθεί από τις τράπεζες και τα δάνεια των επιχειρήσεων;"Εδώ έρχεται η οικονομική υποστήριξη, με ένα προσιτό επιτόκιο 3% και με προσφορά δανείων 10.000 έως 100.000 ευρώ (για προσωπικό δάνειο) και 200.000 ως 1.000.000 ευρώ (για επιχειρηματικό δάνειο). Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία.

Για την ταμειακή επεξεργασία του δανείου σας, ζητήσαμε ευγενικά να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία.

(1) Πλήρες όνομα:

(2) Ποσό απαιτούμενου δανείου:

(3) Διάρκεια δανείου:

(4) Χώρα:

Περιμένουμε την απάντησή σας σε αυτό το e-mail, ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε το δάνειό σας το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας".

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ