2013-07-30 13:56:29
Φωτογραφία για ΠΙΣ: Να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία των Νησιών και Ακριτικών περιοχών
Την ενίσχυση των Νοσοκομείων της χώρας, και δη αυτών που λειτουργούν σε νησιωτικές και ακριτικές περιοχές, ζητεί από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν υποστεί μεγάλη επιβάρυνση από την αύξηση της προσέλευσης των πολιτών.

Η άμεση ενίσχυση τμημάτων και ειδικοτήτων αιχμής είναι απαραίτητη προκειμένου να μην θρηνούμε θύματα από αδυναμίες – ελλείψεις οι οποίες δεν πρέπει να υπάρχουν.

Με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης του Υπουργού Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Αδωνι Γεωργιάδη στα Δωδεκάνησα, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο από τις ακριτικές αυτές περιοχές, ιδιαίτερης εθνικής σημασίας, αλλά και τουριστικού ενδιαφέροντος, να δοθεί το μήνυμα της ενίσχυσης και στήριξης των Νοσοκομείων, αλλά και των άλλων Δημοσίων Δομών Υγείας με το αναγκαίο προσωπικό, που είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα σε ειδικότητες αιχμής.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα συνεργαστεί σε κάθε επίπεδο, ώστε οι ακριτικές και οι νησιωτικές περιοχές να νιώθουν σιγουριά για την υγεία τους και οι επισκέπτες της χώρας μας να νιώθουν ασφαλείς, προκειμένου και ο τουρισμός αλλά και ο πολιτισμός μας να έχουν δυναμική πορεία.

Οι προτάσεις μας για την κάλυψη των αναγκών των περιοχών αυτών είναι σε γνώση του Υπουργείου Υγείας και θεωρούμε ότι μέσα σε πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα.

- Posted using BlogPress from my iPad
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παρουσιάστηκε η νέα BMW i3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παρουσιάστηκε η νέα BMW i3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ