2013-07-30 15:05:56
Φωτογραφία για Συνεχίζουν τον αγώνα στην ΕΡΑ Πάτρας
Η ΕΡΑ Πάτρας, εξακολουθεί να αγωνίζεται με καθημερινό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, καθώς και με παράλληλες δράσεις. Στη διάρκεια της εβδομάδας έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω:

1) Έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας λειτουργεί από το βράδυ της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο, με τον τίτλο: «Βοήθεια “ΣΩΖΟΥΝ” τη χώρα». Το χαρακτηριστικό αυτής της έκθεσης είναι ότι τα ταμπλό των σκίτσων είναι αναρτημένα από τα δένδρα μέσα στο υπέροχο και δροσερό περιβάλλον της Ραδιοφωνίας. Την έκθεση επιμελήθηκαν τα μέλη του Ενιαίου Παλαϊκού Μετώπου και θα ανανεώνεται διαρκώς, μέχρι το τέλος του αγώνα. Αξίζει να επισκεφθείτε αυτές τις ημέρες (πρωί και απόγευμα) τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, απ’ όπου κανονικά διεξάγεται τοπικό πρόγραμμα με ρεπορτάζ και καλεσμένους ενώ δίδεται σε καθημερινή βάση «Βήμα στον Πολίτη», για να εκφράσει τις απόψεις του για την οικονομική – πολιτική κρίση.


2) Σήμερα το βράδυ αφιέρωμα στην ηθοποιό και ποιήτρια Κατερίνα Γώγου έχει προγραμματιστεί από την Επιτροπή Αγώνα της ΕΡΑ Πάτρας με την συμβολή του Θεάτρου «Αγορά» της πόλης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ με αναφορά αρχικά στο βιογραφικό της Κατερίνας Γώγου και στη συνέχεια την απόδοση ποιημάτων από το έργο της. Η ανάγνωση θα γίνει από τις ηθοποιούς του Θεάτρου «Αγορά» Αλέκα Ράπτη και Θεανώ Κανελλάκη. Την σκηνοθεσία της εκδήλωσης θα έχει ο Κώστας Μαλαμής, ο οποίος επίσης θα κάνει αναφορές στον αιρετικό λόγο της τιμώμενης.

3) Την Τετάρτη το βράδυ, 31 Ιουλίου, στις 21.00, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Πάτρας, έχει προγραμματιστεί ομιλία του προέδρου του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Δημήτρη Καζάκη για την κρίση.

4) Την Παρασκευή το βράδυ – 2 Αυγούστου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οι καθηγητές και η Α΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν συζήτηση με αφορμή τις απολύσεις στο χώρο της τεχνικής εκπαίδευσης. Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Παντελόπουλος και η Γιούλα Γιαννίκου.

5) Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, στις 21.00, (στο Δασσύλιο), έχει προγραμματιστεί ομιλία των στελεχών της ΕΣΔΙΑ (Εταιρείας Συλλογής Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων) Παναγιώτη Γεωργόπουλου (πρόεδρος) και Γιώργου Μόσχου (γραμματέα-συγγραφέα) με θέμα «Μεταξική Δικτατορία της 4ης Αυγούστου 1936 και επιπτώσεις της στο κοινωνικό – πολιτικό βίο της χώρας μέχρι τη Μεταπολίτευση». Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί και ντοκιμαντέρ από τα γεγονότα της εποχής με ευθύνη του κ. Γιώργου Κοκκινάρη και της Κίνησης: «Απελάστε τον ρατσισμό».

pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ