2013-07-30 15:20:05
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΖΟΕΛ ΚΑΜΠΕΛ *PHOTOS*
Αφιέρωμα στην ζωή του Τζόελ Κάμπελ με τίτλο... "Τα όνειρα της ντρίμπλας. Η ιστορία πίσω από τον Τζόελ Κάμπελ", στο οποίο αναφέρονται πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αλλά και στοιχεία για την ζωή του, κάνει το blog "24horasvividas".

Στο αφιέρωμα γίνεται εκτενής αναφορά γίνεται για τα πρώτα βήματα του Κοσταρικανού εξτρέμ με την στρογγυλή θεά, όπου μέσα από ένα τουρνουά και την ομάδα "11 άστεγα ταλέντα" ξεκίνησε την ενασχόλησή του από παιδί ακόμα με το ποδόσφαιρο.

Ο Κάμπελ συμμετείχε σε πολλά τουρνουά με αυτή την ομάδα και έμελλε να είναι η... πόρτα που τον απομάκρυνε από την φτώχεια και του άνοιξε τους ορίζοντες για την επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Το τουρνουά που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο για την καριέρα του ήταν αυτό που διοργάνωσε η Αλαχουαλένσε και ο μικρός τότε Κάμπελ άδραξε την ευκαιρία.

Το αφιέρωμα αναφέρει πως ο Τζόελ Κάμπελ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα από μικρή ηλικία αφήνοντας την ομάδα που είχε η γειτονιά του για να βρει κάτι καλύτερο και δυνατότερο, αφού μάλιστα κόπηκαν και τα χρήματα της αθλητικής υποτροφίας που είχε.


Με την βοήθεια του πατέρα του κατάφερε να βρει ομάδα για να αγωνιστεί, και αυτή ήταν η Σαπρίσα και τα τμήματα της υποδομής της, όπου του έδωσαν τη δυνατότητα να δουλέψει και να διεκδικήσει την παρουσία του σε αυτήν κερδίζοντας μάλιστα και ένα μικρό ποσό. Οι εμφανίσεις του κρίθηκαν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και με αυτές ανάγκασε τους ομοσπονδιακούς προπονητές να ασχοληθούν μαζί του και να τον καλέσουν στην Εθνική ομάδα της αντίστοιχης κατηγορίας του.

Πάντα, προσπαθούσε να είναι όλο ένα και καλύτερος και μάλιστα το κατάφερνε όσο καλύτερα μπορούσε. Η ευκαιρία για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, δεν άργησε να έρθει γι' αυτόν. Αν και μεγάλος πλέον και με καριέρα σε ομάδες της Ευρώπης και με τις κριτικές γι' αυτόν να είναι πολύ καλές ο Κάμπελ δεν έχει αλλάξει. Θέλει να περνά χρόνο με τους φίλους του αλλά και την μητέρα του όταν γυρίζει στην πατρίδα του. Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και μια δική του επιχείρηση, ένα κέντρο υγείας για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η σύντροφός του, Φερνάντα Μόρα, έχει παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις που έχει λάβει για την καριέρα του, και είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό, πριν καν ο Κάμπελ έρθει στην Ευρώπη. Κάτι, που ίσως να μην το γνωρίζουν πολλοί είναι πως ο Κάμπελ παράλληλα με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο σπουδάζει και διοίκηση επιχειρήσεων.

Ένα από τα όνειρα του, είναι ότι θέλει να γίνει κάποια στιγμή και DJ. Άλλο ένα όνειρο που έχει και μπορεί να πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα και εύκολα κρίνοντας από την καριέρα που ήδη έχει είναι πως θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ