2013-07-30 16:25:04
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας, ανάγκη και προτεραιότητα για την εκπαίδευση-μετεκπαίδευση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ
Το προηγούμενο διάστημα διαπιστώσαμε ότι εισήχθη σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο για την Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας στο οποίο μεταξύ άλλων προβλέπεται η αναβάθμιση της Αστυνομικής Ακαδημίας, καθώς καθίσταται ΝΠΔΔ και αποκτά διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια.

Την ίδια στιγμή στο Λ.Σ. η ίδρυση και μόνο μιας αντίστοιχης ακαδημίας παραμένει όνειρο θερινής νυκτός. Επανερχόμαστε λοιπόν στο διαρκές αίτημά μας για τη δημιουργία Λιμενικής Ακαδημίας για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση του προσωπικού Λ.Σ. ΕΛ. ΑΚΤ. Ζήτημα το οποίο συνεχώς αναδεικνύουμε με παρεμβάσεις μας εδώ και μία δεκαετία, αλλά η εκάστοτε πολιτική ηγεσία υπερθεματίζει, χωρίς όμως απτά αποτελέσματα.

Κατόπιν των παραπάνω, καλούμε τον κ. ΥΝΑ, διεκδικώντας όχι κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, να προβεί, σύμφωνα και με πρόσφατη δέσμευσή του κατά την πρώτη μας συνάντηση, στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η Λιμενική Ακαδημία, για τη συστηματική και οργανωμένη εκπαίδευση των στελεχών και την εν γένει επιχειρησιακή και επιτελική αναβάθμιση του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

pealsblog.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ