2013-07-30 17:56:30
Φωτογραφία για Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Καρέλης
Ο Νίκος Καρέλης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υπογράφοντας το συμβόλαιο του για τέσσερα χρόνια ενώ τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν και οι Ρισβάνης, Αναγνωστόπουλος και Αναστασόπουλος.

Το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Καρέλη ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνή φορ με την Εθνική Ελπίδων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η σχετική ολιγόλογη ανακοίνωση ανέφερε: "H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκο Καρέλη για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας". 

 

Οι πράσινοι από τη στιγμή που χάλασε του Καστιλιόν, και μάλιστα ακόμα πιο πριν είχαν στα υπόψιν του την περίπτωση του Καρέλη με τον Νίκο Νταμπίζα να λέει μεταξύ άλλων ότι ακόμα και αν δεν ερχόταν ο Ολλανδός φόρ είχε έτοιμη λύση την οποία θεωρούσε ακόμα πιο αξιόπιστη.


Για αυτό και προχώρησε τις σχετικές διαδικασίες ψάχνοντας την χρυσή τομή με την Άμκαρ προκειμένου ο Παναθηναϊκός να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Έτσι τα πάντα ήταν έτοιμα και από τη στιγμή που ήρθε και το χαρτί από την Άμκαρ ο νεαρός άσος υπέγραψε το συμβόλαιο του την Τρίτη και ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα την Τρίτη το απόγευμα.

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοίνωσε και την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Σπύρο Ρισβάνη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βαγγέλη Αναστασόπουλο.

 

Οι τρεις πράσινοι πήγαν το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.  Ο μεν Ρισβάνης για τρία χρόνια και οι οι Αναγνωστόπουλος και Αναστασόπουλος για δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση του Τριφυλλιού αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Σπύρο Ρισβάνη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βαγγέλη Αναστασόπουλο".

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ