2013-07-30 21:35:05
Φωτογραφία για Δήμαρχoς προσέλαβε «συνοδό», φόρεσε γυναικεία εσώρουχα και ήπιε μαζί της κρασί
Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης. Δύο γυναίκες διώκονται για εκβιασμό. Ομως αυτό δεν αλλάζει πολλά για εκείνον. Γιατί οι περισσότεροι θα τον θυμούνται ως το δήμαρχο που προσέλαβε μία «συνοδό», φόρεσε και ο ίδιος γυναικεία εσώρουχα και απλά ήπιε κρασί μαζί της.

Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Ντουπλεσί και την υπόθεση που οδήγησε το δήμαρχο του Λαβάλ σε παραίτηση πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ενεπλάκη στο σκάνδαλο. Ο πατέρας δύο παιδιών ήταν προσωρινά σε αυτή τη θέση, αντικαθιστώντας τον επί 23 χρόνια δήμαρχο Ζιλ Βαγιανκούρ, ο οποίος είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο μεγαλύτερος δήμος του μητροπολιτικού Μόντρεαλ όμως δεν βρήκε ησυχία. Μία «συνοδός» αποκάλυψε πως προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Ντουπλεσί, αλλά εκείνος δεν την πλήρωσε. Μάλιστα σε τηλεοπτική συνέντευξή της έδωσε στη δημοσιότητα τα 110 τηλεφωνικά μηνύματα του πρώην δημάρχου προκειμένου να οριστεί το ραντεβού τους στο εξοχικό του.


Αν και αυτά θα ήταν αρκετά για να πλήξουν την πολιτική του καριέρα, οι εξευτελιστικές λεπτομέρειες έδωσαν τη χαριστική βολή. Σύμφωνα με τη «συνοδό», ο δήμαρχος φόρεσε «καυτά» γυναικεία εσώρουχα, μπότες, μακιγιαρίστηκε και κάθισε μαζί της για να πιουν λευκό κρασί. «Ηθελε να περάσουν τη νύχτα σαν φιλενάδες», είπε η διευθύντρια του γραφείου στο οποίο εργάζεται η συγκεκριμένη επαγγελματίας. Οταν η «συντροφιά» του ζήτησε από το δήμαρχο 160 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της, εκείνος αρνήθηκε και την έδιωξε από το σπίτι του.

Αν και κατέστρεψαν τον Ντουπλεσί και οι δύο γυναίκες δεν απέφυγαν τους μπελάδες. Η «συνοδός» και η διευθύντρια του γραφείου αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εκβιασμό και συνωμοσία και θα πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο στις 14 Αυγούστου. Επίσης, η πρώτη κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, καθώς βρέθηκε πάνω της ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ