2013-07-30 21:47:09
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΧ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον Άγιαξ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Καμερουνέζου χαφ, Ενόχ. Θετικός στο να έρθει στο Θρύλο ο Καμερουνέζος, αλλά υπάρχει διαφορά με τους Ολλανδούς Οι ευθρόλευκοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Άγιαξ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 27χρονου (23/3/1986) αμυντικού μέσου, Εγιόνγκ Ενόχ. Οι 'ανθρωποι του Ολυμπιακού ψάχνουν για "κόφτη" στον άξονα και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για τη συγκεκριμένη θέση είναι και αυτή του Αφρικανού ανασταλτικού χαφ.

Οι Ολλανδοί είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Καμερουνέζο διεθνή μέσο στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχουν συμβόλαιο έως το 2015, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί η "χρυσή" τομή στο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", ο Αφρικανός ανασταλτικός μέσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εκφράζοντας τους την επιθυμία του να έρθει στο Λιμάνι, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει την έγκριση του ο Άγιαξ.


Ο Καμερουνέζος μέσος παίζει μπάλα στον Άγιαξ από το 2008 (98 συμμετοχές, 3 γκολ), αλλά στην περασμένη σεζόν (για έξι μήνες) αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φούλαμ. Είναι διεθνής 29 φορές με την εθνική ομάδα του Καμερούν και με τον "Αίαντα" έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ολλανδίας (2011, 2012). Πρόκειται για καθαρό "εξάρι", για έναν "κόφτη" που... δαγκώνει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, στον άξονα, για έναν αμυντικό μέσο που ξεχωρίζει κυρίως για τα ανασταλτικά του καθήκοντα, καλύπτοντας αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ