2013-07-31 00:34:32
Φωτογραφία για Αυτό είναι το τελευταίο κρησφύγετο του Ιλίρ Κούπα στο Κερασοχώρι [Photo]
Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το την επιχείρηση για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα, έρχονται... στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από το τελευταίο κρησφύγετο του συνεργού του Μάριον Κόλα. Ο δραπέτης κρυβόταν στο Κερασοχώρι, 500 μ. από τα σύνορα με την Αλβανία.

Ο Κούπα διέρρηξε την κλειδαριά του σπιτιού στη Θεσπρωτία και πήρε από αυτό τρόφιμα, ενώ φαίνεται πως επιχείρησε να μαγειρέψει κάποια από αυτά. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας βρήκαν τα αποτυπώματά του σε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο, όπως προδίδουν και οι φωτογραφίες του epirusgate.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το κρησφύγετο η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκφράσει την εκτίμηση πως ο δραπέτης έχει συνεργούς, καθώς δεν θα μπορούσε να διανύσει μία τόσο μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Παράλληλα, υπήρχαν φόβοι πως είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, καθώς βρισκόταν μόλις 500 μ. από τα σύνορα. Η αλβανική αστυνομία διαβεβαίωσε την ΕΛ.ΑΣ. πως ο Κούπα δεν πέρασε στη χώρα, ενώ ένας επιπλέον λόγος αισιοδοξίας για τον εντοπισμό του είναι το γεγονός πως η περιοχή προς τα σύνορα δεν έχει πυκνή βλάστηση και κατά συνέπεια αν επιχειρήσει να τη διασχίσει, ο δραπέτης θα γίνει αντιληπτός.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ