2013-07-31 04:23:04
Φωτογραφία για Χίλαρι Κλίντον: Πήρε το πρωινό της με τον Μπάιντεν
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην... οικία του, όπου πήραν το πρωινό τους, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό εάν τα δύο πολιτικά πρόσωπα συζήτησαν το ενδεχόμενο να κατέβουν ως υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές το 2016.

Σε αντίθεση με το γεύμα εργασίας που είχε η Κλίντον τη Δευτέρα με τον αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη συνάντησή της στο σπίτι του Μπάιντεν. Η μόνη πληροφορία που αποκαλύφθηκε ήταν το μενού.

Υπάλληλος του προσωπικού του Μπάιντεν είπε ότι οι δυο τους έφαγαν ομελέτα με ψητή ντομάτα και αβοκάντο, μπέικον γαλοπούλας, φρέσκα φρούτα και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.

Ο Μπάιντεν έχει απορρίψει την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2016, με σκοπό να διαδεχτεί τον Ομπάμα. Η Κλίντον, σύζυγος του πρώην αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής μια τελική απόφαση.

Πολλοί Δημοκρατικοί στην Ουάσινγκτον εικάζουν ότι ο Μπάιντεν δεν θα έθετε υποψηφιότητα εάν αντίπαλός του στην εκλογική μάχη ήταν η Χίλαρι Κλίντον.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ