2013-07-31 10:13:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Kούρσες τρόμου για οδηγούς ταξί - Πάνω από δέκα επιθέσεις και ληστείες μέσα σε ένα χρόνο
Θύμα ληστείας έπεσε τη Δευτέρα ένας οδηγός ταξί, όταν οι πελάτες που είχε παραλάβει από τη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Τριών Ναυάρχων τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητό του, του πήραν το κλειδί και τον χτύπησαν χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

Η περιπέτειά του οδηγού ξεκίνησε τα μεσάνυχτα όταν δύο καλοντυμένοι άνδρες μπήκαν στο ταξί του στο κέντρο της Πάτρας, κάνοντάς του νόημα να σταματήσει, και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στα Βραχναίικα.

Ωστόσο όταν έφτασαν κοντά στο νεκροταφείο του ζήτησαν να τους μεταφέρει στον οικισμό. Ο οδηγός φέρεται να αρνήθηκε και να είπε έχουμε συμφωνήσει για τα Βραχναίικα και όχι για τον οικισμό.

Εκείνοι επέμειναν και του επιτέθηκαν. Του πήραν το κλειδί του αυτοκινήτου, τον έσυραν έξω, τον χτύπησαν και του πήραν 360 ευρώ από την τσέπη.

Ωστόσο, το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτομα που επέβαιναν σε BMW είχε πλησιάσει στην πιάτσα ταξί στο νοσοκομείο αρχικά και στη συνέχεια στα Ψηλά Αλώνια και ζητούσαν να τους μεταφέρουν στα Βραχναίικα, αλλά όλοι οι οδηγοί είχαν αρνηθεί.

Ο λόγος που οδηγούνται οδηγοί να μεταφέρουν άτομα στα Βραχναίικα και την ευρύτερη περιοχή είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δεχτεί επιθέσεις στον οικισμό. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει περίπου δέκα επιθέσεις και ληστείες σε οδηγούς, από άτομα που ζουν στον οικισμό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ