2013-07-31 12:46:04
Φωτογραφία για Τον Ιανουάριο η δίκη για το χθεσινοβραδινό περιστατικό στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα οι 8 απο τους 9 συλληφθέντες για το χθεσινοβραδινό περιστατικό στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό. Οι 7 θα δικαστούν στις 10 Ιανουαρίου του 2014 για πλημμελήμματα, περαιτέρω... προανάκριση διετάχθη σε ό,τι αφορά τον όγδοο συλληφθέντα λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας ενώ ο ένατος οδηγείται στον ανακριτή για κακουργηματική υποκλοπή.

Σε ό,τι αφορά τον ενδιάμεσο φορέα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων που είναι την Παρασκευή 2 Αυγούστου ενώ αναμένεται μετά από συμφωνία που έχει κάνει ο διαχειριστής του φορέα από 5 Αυγούστου να μεταδίδονται επιπλέον προγράμματα.

Ο υπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, σχολιάζοντας το περιστατικό της ανόδου εργαζομένων στην ΕΡΤ και αλληλέγγυων στον Υμηττό, ανέφερε πως ήταν μια κίνηση απελπισίας της ΠΟΣΠΕΡΤ ενόψει και του συνεδρίου της και επειδή η άρνηση της να πάρει μέρος στις διαδικασίες για τον μεταβατικό φορέα την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για τη δημόσια τηλεόραση είπε ότι ως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να εκπέμψει ένα αρκετά ικανοποιητικό πρόγραμμα, ενώ ελπίζει μέσα στο 2013 ότι θα έχουμε τη νέα Ραδιοτηλεόραση.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ