2013-07-31 14:10:06
Φωτογραφία για Όλες οι λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό των Γερμανών τουριστών - Τι λέει για το θέμα ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου
Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε τελικά ο νεαρός Γερμανός τουρίστας ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με φίλους του, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στον κόλπο του Δερματά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flashnews.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα χτυπημένο στο κεφάλι με μπουκάλι, ωστόσο ο 18χρονος L.A. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση μας) αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα έφυγε από το νοσοκομείο.

Ο νεαρός ήταν ο βαρύτερα τραυματισμένος από την παρέα των τριών.

Πριν από λίγο ο Υποδιοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ.Νίκος Κυδωνάκης επιβεβαίωσε της πληροφορίες ''όντως, παραλάβαμε ένα περιστατικό, με έναν 18χρονο Γερμανό τουρίστα, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι. Του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο γιατρός που τον εξέτασε του έδωσε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει. Αμέσως μετά αποχώρησε από το νοσοκομείο'' κατέληξε ο κ. Κυδωνάκης.


Στο σημείο του περιστατικού μάλιστα έφτασε και περιπολικό μετά από τηλεφώνημα περαστικών που είδαν τον ξυλοδαρμό, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν από τα σπαστά Αγγλικά των Γερμανών τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τους τρεις νεαρούς (ο ένας εκ των οποίων όπως γράψαμε και χθες ήταν ήδη χτυπημένος και κρατούσε πατερίτσα), τρεις άγνωστοι ντυμένοι στα μαύρα, τους πλησίασαν και τους ρώτησαν από που έχουν έρθει.

Όταν εκείνοι απάντησαν από την Γερμανία, οι τρεις άνδρες ξεκίνησαν να τους χτυπούν (κυρίως τους δύο) βρίζοντας τη χώρα τους και τη Μέρκελ.

Πάντως τα θύματα του ξυλοδαρμού παρά τα εμφανή τραύματα τους και το σοκ που είχαν υποστεί δε θέλησαν να υποβάλουν μήνυση καθώς τις επόμενες ώρες θα αναχωρούσαν για την πατρίδα τους, ενώ φοβόντουσαν για τα χειρότερα.

Δυστυχώς τέτοια γεγονότα εκθέτουν τη χώρα μας και αποτελούν πληγή για το τουριστικό μας προϊόν. Παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε καταγγελία και μήνυση η αστυνομία έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά, λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος και να προσπαθήσει να βρει τους νταήδες που ξυλοφόρτωσαν τους νεαρούς τουρίστες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ