2013-07-31 14:45:13
Φωτογραφία για Η Ferrari θέλει πίσω τον Raikkonen!
Τα μεταγραφικά σενάρια της Formula 1 ξεπερνούν σε αξία τα ποδοσφαιρικά, αφού στην περίπτωση της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ, τα βαριά χαρτιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όταν λοιπόν ο διεθνής Τύπος πυροβολεί σε καθημερινή βάση με πληροφορίες που εμπλέκουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο από τους κορυφαίους πιλότους της εποχής, τον Kimi Raikkonen και εσχάτως τον Fernando Alonso, τότε το ενδιαφέρον είναι τεράστιο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, η Scuderia κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 33χρονο Φινλανδό πιλότο ώστε να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της από το 2014!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Raikkonen είναι ο τελευταίος πιλότος που στέφθηκε Πρωταθλητής με τα χρώματα της Scuderia, το 2007. Η σχέση τους ολοκληρώθηκε άδοξα στα τέλη του 2009 όταν και παραχώρησε τη θέση του στον Alonso, με την ιταλική φίρμα να τον πληρώνει πλουσιοπάροχα για να κάνει το χόμπι του στο WRC. Η πρόταση κατατέθηκε την Πέμπτη 25 του μηνός στην Ουγγαρία και είναι καλύτερη από αυτήν που έχει στα χέρια του από την Red Bull, σύμφωνα με τη Bild.


Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Φινλανδός από την Red Bull, η οποία ανέρχεται σε 11,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα πακέτα χορηγιών για τις ομάδες που έχει ο Kimi στο motocross και στο χόκεϊ επί πάγου.

Στην Ουγγαρία, τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε και την αποκάλυψη του έντονου ενδιαφέροντος της Red Bull για τον Fernando Alonso, με τον μάνατζερ του Ισπανού να έχει συνάντηση με τον Christian Horner. Η αυστριακή ομάδα ψάχνει τον πιλότο που θα αντικαταστήσει τον Mark Webber ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από το σπορ για να ενταχθεί στο δυναμικό της Porsche που επιστρέφει στους αγώνες αντοχής με πρωτότυπο προδιαγραφών LMP1.

Όταν είσαι στην κορυφή για συνεχόμενα χρόνια και διαθέτεις μονοθέσιο δυναμίτη, είναι φυσιολογικό όλοι οι πιλότοι με όνειρα και φιλοδοξίες να θέλουν να οδηγήσουν για σένα. Και καλώς ή κακώς αυτή τη δεδομένη στιγμή η Red Bull, πέρα από μόδα, είναι και δύναμη, ίσως η κορυφαία, στη Formula 1.

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ