2013-07-31 16:40:10
Φωτογραφία για Αναγνώστης ευχαριστεί δημόσια τον Χ. Θεοχάρη
Σε μια περίοδο που παρατηρεί κανείς η κρίση να μην είναι μονάχα οικονομική αλλά και ηθική,είναι ελπιδοφόρο να υπάρχουν νέοι άνθρωποι,όπως ο Αξιότιμος Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ.Χ.Θεοχάρης,ο οποίος... ακούει τα προβλήματα του κόσμου, προσπαθεί να δίνει λύση σε αυτά και εργάζεται σκληρά και πέραν του καθορισμένου ωραρίου του. Σε αντίθεση με άλλους που κατέχουν δημόσιες θέσεις, αλλά δεν ακούνε τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών.

Αφορμή για τις παραπάνω διαπιστώσεις,έδωσε ένα φορολογικό πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε πρόσφατα η οικογένειά μου και για την διευθέτησή του απευθυνθήκαμε στον κ.Χ.Θεοχάρη,ο οποίος με ευγένεια,κατανόηση,αμεσότητα και σεβασμό έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον,ώστε να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό και να ξεπεραστεί η γραφειοκρατεία που είναι το μεγάλο αγκάθι της χώρας μας. Θεωρούμε πως αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ.Γενικό,ο οποίος απαντάει ο ίδιος στα ηλεκτρονικά μηνύματα που δέχεται και προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βρίσκει λύσεις.


Αισθανόμενοι τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπό του,αποφασίσαμε τις ευχαριστίες μου προς αυτόν να τις εκφράσουμε δημόσια, γιατί θεωρούμε πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να αναδεικνύονται γιατί ξεχωρίζουν. Γιατί αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις δημόσιων λειτουργών. Γιατί αν έχουμε τέτοιους κρατικούς λειτουργούς, είναι βέβαιο πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες στον δοκιμαζόμενο τόπο μας.

Θερμές ευχαριστίες κ.Χ.Θεοχάρη για ότι κάνατε για εμάς και καλή δύναμη στην δύσκολη αποστολή που έχετε να φέρετε εις πέρας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
PwC: Τι αλλάζει στο private banking
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
PwC: Τι αλλάζει στο private banking
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ