2013-07-31 17:32:05
Φωτογραφία για Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Π.Ε. Ηρακλείου
Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηρακλείου ,συνεχίζει τη δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την εκπαίδευση οικονομικά αδύνατων μαθητών στις ξένες γλώσσες για τη σχολική χρονιά 2013- 2014 με την ένταξη 50 νέων παιδιών στο πρόγραμμα.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους θα επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.. Ηρακλείου, στην οδό 1770 , αρ. 24, στο κτίριο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ , 4ος όροφος.

Τα τηλέφωνα είναι: 2813412525, -530, -532, -534.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είναι έως 30 Αυγούστου.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τη συνέχεια της προσφοράς τους σε μεγάλο αριθμό παιδιών που είχαν ενταχθεί την περασμένη σχολική χρονιά στα Τμήματά τους.

Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αναστέλλεται μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας στα Σχολεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ