2013-08-01 03:24:04
Φωτογραφία για Η τεχνολογία στην διάθεση της... ανάγκης
Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να εντοπίσετε τις πιο κοντινές δημόσιες τουαλέτες

Η τεχνολογία έκανε και πάλι το θαύμα της και μάλιστα σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εντοπίσετε τις πιο κοντινές δημόσιες τουαλέτες, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Παλιότερα, όταν ένας τουρίστας προσπαθούσε να βρει μια τουαλέτα σε μια άγνωστη για εκείνον πόλη, έπρεπε να ρωτήσει τους ντόπιους για κατευθύνσεις και να προσευχηθεί ότι κατάλαβε ακριβώς που είναι το μέρος, που του έχουν δείξει.

Έχοντας χαριτωμένα ονόματα, όπως Where to Wee, Have2P, and Sit or Squat, οι νέες εφαρμογές εντοπισμού θα σας σώσουν από ένα μεγάλο άγχος. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εισάγετε την τοποθεσία σας και αμέσως θα εμφανιστεί ένας χάρτης, που θα σας οδηγήσει στις πλησιέστερες δημόσιες τουαλέτες.

Μάλιστα, συχνά, θα δείτε και αξιόλογηση σχετικά με την καθαριότητα και θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, αν η χρήση είναι δωρεάν ή θα χρειαστεί να πληρώσετε. Πολλές εφαρμογές σας δίνουν ακόμα τη δυνατότητα να αξιολογήσετε την εγκατάσταση, να αφήστε μια κριτική και να προσθέσετε νέες τοποθεσίες, καθώς και φωτογραφίες.

Υπάρχουν ακόμη ειδικές εφαρμογές ανάλογα με τον προορισμό, όπως Best Bathrooms (Νέα Υόρκη), Toilet Map (Greater Λονδίνο), Show the Loo (Αυστραλία), και CamperMate (Νέα Ζηλανδία). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ