2013-08-01 06:19:02
Φωτογραφία για Hλεία: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια - Tέσσερις οι νεκροί από την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Γαστούνη
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γαστούνης Ηλείας με την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com τρεις από τους νεκρούς είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας, γιος, κόρη) ενώ ο ένας από τους δύο τραυματίες της αντίπαλης οικογένειας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα της οικογένειας του τέταρτου θύματος.

Δράστες του σοκαριστικού φονικού φαίνεται πως είναι δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι 45 ετών και να έχει διαφύγει με Ι.Χ. Άγνωστο πού βρίσκεται ο άλλος. Για τον εντοπισμό τους, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Οι δύο οικογένειες Ρομά βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες για άγνωστους -μέχρι στιγμής λόγους. Το φονικό σημειώθηκε όταν η μία οικογένεια μετέβη στο σπίτι της άλλης, με συνέπεια το μοιραίο.


Tο χρονικό του εγκλήματος

21:59 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews.com, η υπόθεση αφορά βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών, οι οποίες βρίσκονταν σε προστριβές εδώ και ημέρες.

Το φονικό σημειώθηκε όταν η μία οικογένεια μετέβη στο σπίτι της άλλης, με συνέπεια το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι τρεις νεκροί είναι μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας, γιος, κόρη) ενώ σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται η μητέρα, καθώς και ένα μέλος της άλλης οικογένειας.

Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είναι 45 ετών και να έχει διαφύγει με Ι.Χ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

20:24 Φονική συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Γαστούνη Ηλείας.΄Όπως μεταδίδει το patrisnews.com από τη συμπλοκή τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους νεκρούς, ακόμη, το ένα θύμα πρόκειται για γυναίκα.

Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε για άγνωστους -μέχρι στιγμής λόγους – ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά, ενώ έλαβε χώρα πίσω από το εργοστάσιο «ΕΛΑΪΣ» στην εν λόγω περιοχή.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ