2013-08-01 08:51:03
Φωτογραφία για Οι Έλληνες αποτελούν μεγάλη έμπνευση για μένα, είναι υπερβολικοί, πολύχρωμοι, παθιασμένοι...
"Δοκίμασα για πρώτη φορά φρέσκο ψάρι, ντολμαδάκια, καρπούζι. Είναι δύσκολο να μεταφέρω σε έναν Έλληνα πόσο απίστευτα μου φαίνονταν όλα αυτά"!

Στο περιοδικό OK! μιλάει η Βικτόρια Χίσλοπ και για μια ακόμα φορά αναφέρεται στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια:

"Οι Έλληνες αποτελούν μεγάλη έμπνευση για μένα, επειδή είναι πολύ διαφορετικοί από τους Βρετανούς. Είναι πιο υπερβολικοί, πιο πολύχρωμοι, πιο παθιασμένοι. Ήρθα για πρώτη φορά το 1976. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνο τον Αύγουστο ήρθα στην Αθήνα με τη μητέρα μου και την αδερφή μου και λάτρεψα τη θερμότητα, τη σκόνη, το χάος. Μετά από λίγες μέρες πήραμε το πλοίο για Πάρο και ένιωσα ότι είχα φτάσει στον παράδεισο. Συλλέξαμε μικροσκοπικά κοχύλια στην παραλία, τα οποία έχω ακόμα σε ένα σπιρτόκουτο, πάνω από τριάντα χρόνια αργότερα. Δοκίμασα για πρώτη φορά φρέσκο ψάρι, ντολμαδάκια, καρπούζι. Είναι δύσκολο να μεταφέρω σε έναν Έλληνα πόσο απίστευτα μου φαίνονταν όλα αυτά. Ποτέ δεν τα θεώρησα δεδομένα".

"Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι όσο όμορφη είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η κρίση δεν θα διαρκέσει για πάντα. Η ιστορία μας λέει ότι η Ελλάδα γνώρισε αρκετές περιόδους δυσκολιών στον 20ο αιώνα και επέζησε. Είναι οδυνηρό, αλλά είναι αλήθεια και παραμένω αισιόδοξη".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ