2013-08-01 10:57:04
Φωτογραφία για Γκιουλέκας: Όποιος είναι κουρασμένος, να πάει σπίτι του
Την έκδηλη δυσφορία που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για όσα υποστήριξε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με συνέντευξή του... στο πρακτορείο Reuters περί “κινδύνου κόπωσης” των βουλευτών, από την υποχρέωση να ψηφίζουν διαρκώς σκληρά μέτρα, επιβεβαίωσε εμμέσως ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας, με όσα είπε στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο.

“Όποιος είναι κουρασμένος, να πάει σπίτι του”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος εστίασε στην εθνική ευθύνη την οποία έχει αναλάβει η κυβέρνηση, και επομένως οι βουλευτές που τη στηρίζουν, να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για να βγει η Ελλάδα από τη σημερινή κρίση.

Ο Κώστας Γκιουλέκας αναφέρθηκε ακόμη στις δράσεις τις οποίες σχεδιάζει να δρομολογήσει το αμέσως επόμενο διάστημα το υπουργείο Παιδείας, καθώς και στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με τους εκπαιδευτικούς που μπαίνουν σε καθεστώς κινητικότητας, και απειλούντα να βρεθούν στην ανεργία.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ