2013-08-01 10:54:03
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
Όλα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού – όπως εκείνο του «κόφτη» - θα έρθουν στο προσκήνιο μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Στο Λιμάνι ανεβάζουν ρυθμό για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εκτιμούν ότι μέσα στον Αύγουστο θα προκύψουν ευκαιρίες και θα μπορέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ολοκληρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι εκείνη του Βάλτερ Γκαργκάνο. Ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζεται στη Νάπολι, η οποία παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για τον διεθνή παίκτη έχουν εκδηλώσει η Φούλαμ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη. Όπως, άλλωστε, και στο θέμα του Ενόχ του Άγιαξ. Όσον αφορά τώρα τον Σισοκό, όλα δείχνουν ότι θα μεταγραφεί στην Έβερτον, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις των ΜΜΕ.

Πάντως, οι οποιες μεταγραφικές εξελίξεις δρομολογούνται μετά το ματς με τη Λίβερπουλ και την επιστορφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Αγγλία. Τότε ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, με στόχο την καλύτερη παρουσία του Θρύλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ