2013-08-01 12:16:05
Φωτογραφία για Συγκέντρωση εργαζομένων σε ασφαλιστικά ταμεία κατά της διαθεσιμότητας
Έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα και αύριο 48ωρη απεργία ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «μετά τις αποφάσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις οποίες με ιδιαίτερη ευκολία αποδέχτηκε ο υπουργός Εργασίας δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία: Τα ασφαλιστικά ταμεία θεωρούνται οργανισμοί περιττοί για την πολιτική ηγεσία και πρέπει να οδηγηθούν στην πλήρη απαξίωση που φτάνει μέχρι την οριστική διάλυσή τους».

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, «μόνο έτσι μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι οι 600 διαθεσιμότητες - απολύσεις που αποφασίστηκαν για το υπουργείο Εργασίας αλλά και αυτές που θ’ ακολουθήσουν, θα προκύψουν κυρίως από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, από την στιγμή που έχει καταγεγραμμένες 2.500 κενές θέσεις».

«Οι υπηρεσίες μας καταρρέουν ήδη, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο και δεν αντέχουμε χωρίς μισό υπάλληλο από αυτούς που υπάρχουν ήδη», δήλωσε η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, Χάιντη Λάτση.

Η ΠΟΠΟΚΠ έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει νέα συγκέντρωση αύριο έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ